Idag sjunger jag den svenska sjukvårdens lov!

Square

Det blev inte en helg med basilikafrosseri. Det blev istället en helg med sjukvårdsfrosseri. Inte för egen del, men för nära anhörigs del. Jag har tillbringat större delen av fredag och lördag inom sjukvårdens väggar – och jag är stum av beundran. Stum av beundran över alla vänliga leenden. Stum av beundran över all kompetens. Stum av beundran över dessa människors ork och engagemang. Stum av beundran över att de orkar komma tillbaka dag, efter dag, efter dag… Alla dessa fantastiska människor som sliter för sina medmänniskors skull, som inte hinner äta lunch, som inte hinner få en kopp kaffe, som får en lön som inte på långt när står i paritet till deras arbetsinsats. Jag känner en enorm tacksamhetsskuld till er.  

TACK! En av dessa fantastiska själar har jag i min absolut närmsta vänskapskrets och genom henne skickar jag all värme och kärlek till alla er andra. Tack för att jag har får ha min mamma kvar. Tack för att mina barn får ha sin mormor kvar. Ni är LIV! ♥♥♥ 

Fredagsmys på vårdavdelning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *